A hétvégén forgalomkorlátozás lesz a reptérre vezető útvonalon – mutatjuk, mivel érdemes számolni

2024. május 01. 06:54

Érdemes lesz majd kalkulálni a hosszabb kijutási idővel.

2024. május 01. 06:54
Hungary Seeks Role for Qatar in Budapest Airport After Purchase

Nyitókép: Akos Stiller/Bloomberg via Getty Images

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF) a közösségi oldalán jelezte, hogy csütörtöktől egy felújítás miatt forgalomkorlátozás lesz érvényben a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér csomópontja előtt lévő felüljárón.

A MKIF közleménye szerint már leaszfaltozták a felüljárót, jelenleg a híd szegélyénél végzik a munkálatokat. A forgalom a munkálatok ideje alatt folyamatosan haladhat 1+1 sávon. A forgalomkorlátozások változó irányban várhatóak.

A cég azt javasolja a repülővel utazóknak, hogy előzetesen tájékozódjanak arról, mennyi időt vesz majd igénybe a reptér megközelítése, mivel 

a terelések és lezárások miatt a Ferihegy elérhetősége autóval és tömegközlekedéssel is több időt vehet igénybe, mint általában.

A felújítás várhatóan május 6-án, jövő hétfőn fejeződik majd be.

Az MKIF bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!