Hoppá: körözést adtak ki Zelenszkij ellen

2024. május 04. 17:29

Az ukrán elnök most már valóban kihúzta a gyufát az oroszoknál.

2024. május 04. 17:29
Volodimir Zelenszkij

Nyitókép: VIACHESLAV RATYNSKYI / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Oroszország büntetőeljárást indított és körözési listára helyezte Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt – írja a Reuters.

A Portfolio azonban emlékeztetett, hogy

az Ukrajna elleni háború kezdete óta Oroszország számos ukrán, valamint egyéb európai politikus ellen is adott ki elfogatóparancsot.

Erre jó példa Kaja Kallas észt miniszterelnök is.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kiakadtak az oroszok Magyarországra

„Kimondhatjuk, hogy a NATO komolyan készül egy lehetséges konfliktusra velünk” – árulta el a véleményét Marija Zaharova a magyar vezetésű NATO-hadgyakorlatról.

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabadabb
2024. május 06. 00:49
De most komolyan mennyivel szebb világban élnénk ha Hitlert hagyták volna festeni vagy színházat igazgatni. Zselenszki meg zenebohóc komikus zongorista maradhatott volna... Most Putyin a tv-ben sakkozhatna Bidennel (ezt viccnek szántam) 200 ért tankolnánk,,, a gázzal nem lenne gáz... Az EU nem ostorozna minket és Orbán Viktor foglalkozhatna fontosabb dolgokkal! (beágyazott libernáci-komcsi ügynökök kitoloncolásával pl)
szabadabb
2024. május 06. 00:35
Tommaso 2024. május 05. 01:31 "A ruszkik ugyanis t9bbször is véresen leverték szabadságharcainkat, mig az USA egyszer sem." ezek a ruszkik értenek hozzá az biztos... Jól bevédett minket a nyugat :D .... Ja nem :D hoppáré... az a baj Tomassó nem tudja hogy a ruszkik épp hazatérnek :D !!! Az USA barátunknak is sokat köszönhetünk! Többek között a csodálatos demokráciát :D (ja nem az Görög OMG) a bebábozott EU vezetést akikből sose lesz pillangó két vagy több háborút szomszéd országban tucatnyit szerte a világban! Pár atombomba is eldurrant a nagy igyekezetbe a BÉKÉRT! kár hogy ezek nem zavarják Tomit az eszmefuttatásában...
2024. május 05. 21:58 Szerkesztve
A gondolat jó. Mennyi a díj, ha élve és mennyi, ha holtan fogjuk el?
pandalala
2024. május 05. 21:52
hoppá, ez brutális, már-már elképesztő .... Zelinek növelnie kell a napi kokó adagját!! .. :-DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!