Keményen figyelmeztették Macront, amit csinál, annak nem lesz jó vége (VIDEÓ)

2024. május 04. 16:52

Macronék szerint viszont addig kell támogatni az ukránokat, ameddig csak lehet.

2024. május 04. 16:52
Second Day Of An EU Summit EU Summit

Nyitókép: GettyImages/Thierry Monasse

Nemrég megírtuk, hogy Emmanuel Macron listavezetője, Valérie Hayer gyakorlatilag kiszervezné a migrációt Közép-Európába. A politikus effektíve Magyarországra küldené a migránsokat, mivel már elege van abból, hogy „mindig, szisztematikusan Franciaországnak kell befogadnia a menedékkérőket”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Valérie Hayer, az Emmanuel Macron fémjelezte Reneszánsz párt EP-listavezetője a 2,5 órás vitában Jordan Bardella, a jobboldali Nemzeti Összefogás listavezetőjével szemben az ukrajnai háború kapcsán is értekezett egy sort. Jordan Bardella kemény kritikát intézett a baloldali jelölthöz – és Macronhoz is, miután az nemrég ismételten az Ukrajnába küldendő francia csapatokra tett utalást –,

óva intett a Macron-féle „veszélyes álláspontoktól”, amelyek „az eszkaláció nagy kockázatát jelentik” Európa számára.

Valérie Hayer erre válaszul kerek-perec leszögezte, „az ukránok biztonsága a mi biztonságunk”, és ki kell építeni a védelmünket egy olyan világgal szemben, amely „változóban van”, s közös európai védelem kell. Jordan Bardella Európa kapcsán kijelentette, hogy „ellenzi a bővítés minden formáját”, az ukránok és a törökök csatlakozását is.

A „macronista” jelölt erre megjegyezte, hogy csupán az európai költségvetés teljes újragondolásával „fogjuk” integrálni Ukrajnát – de azért Törökországnak ő is „gátat szabna”.

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2024. május 07. 08:30
Mikron, egy gyengeelméjű gerontofíl!
backsplash
2024. május 06. 06:33
Komolytalan ember, ez a helyzet. Ő volt az, akit Bidenék kifutófiúnak használtak, őt küldték Putyinhoz hazudozni, hogy véletlenül se lehessen elkerülni a háborút. Most megint vigéckedik ez a gerontofil báb.
nzoltan-818
2024. május 05. 11:35
Csodálkozok azon, hogy Putyin miért nem ad egy világos és egyértelmü választ ennek a francia selyemfijú Napoleon utánzatak. Egyártelmüvé kéne tegye, hogy nem akar háborút Franciaországgal, de ha francia katonák lépnek Ukrajna földjére és bármilyen módon beavatkoznak a konfliktusba, azt egyértelmüen hadüzenetnek fogja tekinti . Onnantól kezdve vége lesz a kétkulacsosságnak, hogy a franciák részes is ,meg nem is , a konfliktusnak és attól kezdve minden objektum legális célpontá válik, minden létező és bevethető fegyver számára. I A labda ezután már a frania oldalon pattog a következnényeivel együtt.
julius68-2
2024. május 05. 10:36
Ez a nagypofájú gerontofil, francia csapatokat akar küldeni Ukrajnába. Pofázás helyett küldhetné a csapatait, ám február óta csak szájkaratézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!